- Lyssnarsiffror för svensk radio vecka 47! -


- Trevlig Första Adventshelg önskar radiogodis.se! -

Ni har väl inte missat "Julradiosidan" hos radiogodis.se! Här hittar ni en mängd radioprogram som alla relaterar till Advent, Jul- och Nyårshelgerna!
 
Klicka på Julradion här nedan för att komma till Julradiosidan hos radiogodis.se!
 

- Unikt mål avgjort - Ingen blockering av sajten "The Pirate Bay"! -

Bredbandsbolaget behöver inte blockera tjänsterna "The Pirate Bay" eller "Swefilmer". Det blev Stockholms Tingsrätts dom i målet mellan en rad rättighetsinnehavare i film- och musikbranschen och Bredbandsbolaget.

 

"Vi kommer att överklaga”, säger Henrik Bengtsson som är juridiskt ombud för de aktörer från de svenska film-, TV-, och musikbranscherna som är kärande i målet.

 

Anna Byström är chefsjurist på Telenor, som Bredbandsbolaget tillhör. Hon kommenterar domen och ett överklagande så här:

 

"Vi ser det som positivt att Tingsrätten inte anser att internetoperatörer är medskyldiga till brott som begås över internet. Detta är viktigt för yttrandefriheten och den svenska modellen för ett fritt och öppet internet. Vi tror att även Hovrätten kommer att döma till vår fördel och hoppas att detta kan sätta stopp för denna fråga som annars skulle kunna leda till att vi behöver blockera fler sajter framöver."

 

Stockholms Tingsrätt gick på Bredbandsbolagets linje, alltså att det inte gick att bevisa i vilken omfattning företagets cirka 500 000 kunder använder sig av tjänsterna.

 

Rätten slår också fast att det inte går att bevisa att Bredbandsbolaget har medverkat till intrång i rättighetshavarnas upphovsrätt.

 

Domen är unik då det är första gången som mål av den här typen prövas. I det specifika fallet handlade det om att Bredbandsbolaget skulle tvingas att blockera tjänsterna The Pirate Bay och Swefilmer, som utan att ha rätt till det erbjuder upphovsrättsskyddat material.

 

Mot sig hade Bredbandsbolaget företrädare för stora bolag inom musik, film och TV som hävdat att Bredbandsbolaget "vidtar eller medverkar till upphovsrättsbrott". Det handlar om Universal Music, Sony Music, Warner Music, Nordisk Film samt SF. Men även filmproducenter, distributörer, biografägare samt TV-kanalerna SVT, TV4-Gruppen, MTG TV, SBS Discovery och C More.

 


- Nu startar två julradiokanaler från SR! -

Sveriges Radio har nu premiär för sina två digitala kanaler med julmusik. "P4 Bjällerklang" och "P2 Klassisk Jul" hörs på DAB-nätet, webben och i appen Sveriges Radio Play.

 

P4 Bjällerklang spelar ”de mest älskade och populära jullåtarna i både välkända och oväntade versioner” enligt en beskrivning på SR-sajten. Liksom tidigare år är det Kestin Behrendtz som ansvarar för musiken i P4 Bjällerklang. Carola, Bing Crosby, Ronettes, Mariah Carey och Ramones finns bland artisterna på spellistan.

 

P2 Klassisk Jul bjuder på klassiskt klingande julmusik med bland andra OD, Radiokören, Göteborgs domkyrkas gosskör, kammarkören Pro Musica, Svanholm Singers från Lund, Stockholms Studentsångare och Mikaeli Kammarkör. Musikläggare för P2 Klassisk Jul är Anders Klintevall och Sam Jakobsson.

 

(Klicka på de olika bilderna här nedan för att komma till de olika julradiokanalerna från SR!)

 

           

- Storbrand på Calle Jularbomuseet! -

Räddningstjänsten: "Det var övertänt redan när vi kom fram!"

 

Strax efter klockan elva i onsdags kväll larmades räddningstjänsten till Rasten utanför Österbybruk.

 

-Vi fick larm om att det var en mindre kåk som brann, och det visade sig vara Jularbomuseet. Det var övertänt när vi kom fram, säger Jan Sundeborn, inre befäl vid Storstockholms räddningscentral.

 

Styrkor från Österbybruk, Gimo och Alunda arbetade med släckningsarbetet.

 

Enligt Marcus Thuresson, inspektör vid polisens länskommunikationscentral, ska räddningstjänsten ha lyckats rädda en del av museiföremålen.

 

-Den information jag har är att man ska ha lyckats fått ut en del föremål från museet. Hur mycket vet jag inte, säger Marcus Thuresson.

 

Då polisen inte kan utesluta brott har en anmälan om mordbrand upprättats.

 

-Vi kommer att göra en teknisk undersökning på brandplatsen när det är möjligt, säger polisen.

 

Det finns inga uppgifter om att någon person skadades i branden.

 

På torsdagsmorgonen fick räddningstjänsten åka tillbaka till museet sedan elden åter tagit sig. Någon större dramatik blev det dock aldrig denna gång, enligt Storstockholms Räddningstjänst. Strax efter klockan sju på torsdagsmorgonen var det åter lugnt på platsen...

 

Polisen har inte kunnat utesluta brott så en anmälan om mordbrand har upprättats.
 
 
Jularbomuseet totalförstördes i en brand under natten till torsdag.
 
 
EP-skivor som Calle Jularbo spelade in.
 
 
Håkan Pettersson öppnade Jularbo Muséet Rasten år 1996 i en vedbod. Muséet har byggts ut med tiden.

- TV får behålla UHF-utrymme! -

TV-bolagen får behålla hela det lägre UHF-bandet 470-694 MHz. Det beslutade den internationella frekvenskonferensen WRC-15 nu i veckan.

 

Beslutet gäller Europa, Afrika, Mellanöstern och Centralasien. En omprövning kan ske tidigast vid nästnästa WRC-konferens 2023.

 

Det har funnits idéer om att låta TV dela med sig av utrymmet till mobila tjänster, men en stor majoritet av EU-länderna har motsatt sig en sådan förändring. Däremot tog konferensen beslut om att låta mobila tjänster samsas med TV på frekvensbandet 694-790 MHz i hela världen.

 

 
- Digitalradioorganisationer välkomnar veckans frekvensbeslut! -

Veckans beslut på frekvenskonferensen WRC-15 att TV kan behålla frekvensbandet 470-694 MHz i Europa välkomnas av de två digitalradioorganisationerna World DAB och Digital Radio Mondiale.

Eftersom TV kan fortsätta sändas på 470-694 MHz minskar trycket på att TV ska flyttas till band III, som är avsatt för DAB-radio.

”Det här beslutet är bra nyheter för okodad marksänd radio och TV. Digital-TV har nu säkrat sitt utrymme på UHF-bandet och som en följd av detta kommer band III även i fortsättningen vara tillgängligt för DAB-radio” säger Patrick Hannon, som är president för World DAB.

Den alternativa digitalradiotekniken DRM-s internationella organisation är också positiv till beslutet.

”Digital Radio Mondiale välkomnar tillkännagivandet från WRC-15, som uttryckligen bekräftar marksänd radio och TV och säkrar det frekvensutrymme som behövs för digital-TV och digitalradio av olika standarder. Det gör det möjligt att genomföra en välplanerad övergång till digitala sändningar i vilken DRM kommer att ha en viktig roll för att åstadkomma helt digital och kommersiellt hållbar radio och TV”, säger Ruxandra Obreja som är ordförande för Digital Radio Mondiale.

Medan DAB är den dominerande digitalradiotekniken i Europa och Australien, har bland annat Indien valt att istället lansera Digital Radio Mondiale som kan sändas på kort-, mellan- och långvåg samt FM.
 

- BBC World Service får extra anslag - 289 miljoner £! -

Den konservativa brittiska regeringen ger BBC World Service ett extra anslag för att bygga ut radio- & TV-sändningarna på flera språk. Bland annat blir det radioprogram för lyssnare i Nordkorea.

 

BBC World Service får totalt 289 miljoner pund extra under de närmaste fem åren. Nästa år är extraanslaget 34 miljoner och därefter stiger det till 85miljoner per år. Så sent som förra året förlorade BBC World Service 245 miljoner i bidrag från utrikesdepartementet i den överenskommelse som slöts mellan regeringen och BBC om TV-licensen och som innebar att BBC fick ta över finansieringen av BBC World Service.

 

De nya pengarna ska gå till att starta radiosändningar till Nordkorea, Etiopien och Eritrea, förbättra TV-utbudet i Afrika, utöka sändningar på nya språk i Indien och Nigeria, göra regionala program på arabiska och satsa mer på ryskspråkiga program.

 

”Genom att förmedla korrekta, opartiska och oberoende nyheter bidrar BBC World Service till att stärka demokratiskt ansvarsutkrävande och marknadsföra Storbritannien och brittiska värden runt världen” skriver regeringen i budgeten.

 

BBC World Service beräknas nå 308 miljoner lyssnare och tittare och har som mål att fram till år 2022 öka räckvidden till 500 miljoner.

 

Klicka på BBC-loggan här nedan för att komma till BBC World Service hemsida!

 


- Danska regeringen vill lösenordsskydda nyhetssajten DR! -

Den borgerliga kulturministern i Danmark uppmanar DR att lösenordsskydda sajten dr.dk.

 

Det ska bli svårare att ta del av public service-bolaget DR-s material på nätet, anser Danmarks kulturminister Bertel Haarder från Venstre. Om DR inte inför en lösenordsskyddning av sajten så kommer frågan att tas upp i nästa valrörelse, berättar han för dagstidningen Politiken.

 

Anledningen till kulturministerns krav är att han vill göra det lättare för privata företag att bedriva nyhetsverksamhet på internet. Under hösten har det kommit krav från flera borgerliga ledamöter i folketinget att DR ska lösenordsskydda sin sajt. Branschorganisationen Danske Medier har föreslagit att endast ”generella nyheter i ett omfång som omfattar nyhetsrapporteringen på text-TV” ska finnas fritt tillgängliga på DRs sajt. Allt annat ska kräva en inloggning med TV-licensnummer och lösenord, enligt förslaget från de kommersiella medierna.

 

(klicka på loggan här nedan för att komma till sajten dr.dk)

 


- Senaste upplagda programmen i radiogodis.se arkiv vecka 48! -

On The Line 7 med Lennart Wretlind (Televerket) 1987
On The Line 8 (Televerket) 1987
Varva rätt - Stefan Ljungqvist & Bo Maniette (VOLVO 1990)
Vi hörs! På kassett! - PROTAPE i Göteborg AB 1987

 

Julens gladaste lekar och danser med Bosse Larsson och Bröderna Lindqvist 1972

 

Kulturfredag med Tove Leffler - 40 minuter om Madonna 2005-12-23

 

Godingar ur Carl-Gustaf Lindstedts skivhylla 1984

 

Från min skivsamling med P-O Johansson & Stig Hausenkamp 940909 (Radio Nybro) 

Från min skivsamling med P-O Johansson & Stig Hausenkamp 940916 (Radio Nybro) 

Från min skivsamling med P-O Johansson & Stig Hausenkamp 940923 (Radio Nybro) 

Från min skivsamling med P-O Johansson & Stig Hausenkamp 940930 (Radio Nybro) 

 

Från min skivsamling med P-O Johansson & Stig Hausenkamp 941007 (Radio Nybro) 

Från min skivsamling med P-O Johansson & Stig Hausenkamp 941014 (Radio Nybro) 

Från min skivsamling med P-O Johansson & Stig Hausenkamp 941021 (Radio Nybro) 

Från min skivsamling med P-O Johansson & Stig Hausenkamp 941028 (Radio Nybro) 

 

Från min skivsamling med P-O Johansson & Stig Hausenkamp 941104 (Radio Nybro) 

Från min skivsamling med P-O Johansson & Stig Hausenkamp 941111 (Radio Nybro) 

Från min skivsamling med P-O Johansson & Stig Hausenkamp 941118 (Radio Nybro) 

 

Vinjett Radio Västmanland hösten 1989

 

Bamse - världens starkaste björn 1973

Bamse i Trollskogen 1992

Mora Träsk - Gubbarna i lådan 1993

Pettson & Findus - Tomtemaskinen (SVTs Julkalender 1993) 2003

Sagan om Sune - Del 13-20 1988

Sunes självklarheter 1989

Sunes sportsommar (STATOIL 2008)

Djungel-gympa med Klasse & Birgitta (Klasse Möllberg 1981)

Astrid Lindgren läser själv: Pippi - Starkast i världen 1993

 

 

Klicka på kassettbandet här nedan för att komma till radiogodis.se arkiv!

 

 

 
 
Tack säger vi till Carl-Christian Frunck för vinjetten till Radio Västmanland från 1989! Ett speciellt tack till Stig Hausenkamp som delat med sig av sina egna program från Radio Nybro - Från min skivsamling från 1994!   :)

- Lyssnarsiffror för svensk radio vecka 46! -


- Lugna Favoriter tillbaka i Göteborg! -

Nu på måndag relanseras "Lugna Favoriter" i Göteborg. Det efter sju år utan frekvens i staden.

 

Lugna Favoriter startades första gången 2002 i Göteborg, men ersattes hösten 2008 av "Bandit Rock". Nyligen vann MTG Radio budgivningen om frekvensen 107,8 MHz och väljer nu att använda den för Lugna Favoriter.

 

”Lugna Favoriter var otroligt omtyckt av både radiolyssnarna och annonsörerna i Göteborg, men det var då viktigare för oss att bygga Bandit Rock som nätverk. När vi nu har fått en ny frekvens så faller det sig naturligt att vi relanserar Lugna” det säger Christer Modig, som är verksamhetschef för radio på MTG Sverige.

 

Fram till annandagen består Lugna Favoriters musikutbud av julmusik.

 

”Julmusiken har varit ett av Lugna Favoriters mest framgångsrika koncept, och även om andra kanaler kopierat samma idé så är jag övertygad om att Lugna kommer att stå för den bästa julstämningen” det säger Lugna Favoriters programchef Hasse Eriksson.

 

(klicka på Lugna Favoriter-bilden här nedan för att komma till deras hemsida)

 


- Quiz: Vad kan du om Melodifestivalen? -

Nu är det klart vilka som kommer att leda Melodifestivalen i SVT 2016. Till stor del kommer det att handla om Gina Dirawi, och till sin hjälp har hon sju andra kända ansikten.

 

Det rör sig om Sarah Dawn Finer, William Spetz, Charlotte Perrelli, Petra Mede, Henrik Schyffert, Peter Jöback och Ola Salo.

 

Det är Gina Dirawi som kommer att vara med hela vägen tillsammans med en ny side-kick per deltävling.

 

Hur mycket kan du om Melodifestivalen? Testa Mello-quizzet själv genom att klicka på bilden här nedan!

 


- Lyssnarsiffror för svensk radio vecka 45! -

 
 - P1 fortfarande största radiokanalen i Stockholm! -
 
P1 är fortfarande den största radiokanalen i Stockholm, det visar årets fjärde och sista lokala lyssnarmätning från TNS-Sifo som släpptes tidigare nu i veckan. Men P1-s ledning över P4 är knapp.

P1 når nu 17,5 procent av stockholmarna en genomsnittlig dag. P4 Stockholm är bara två tiondelar mindre. Båda kanalerna backar något sedan den förra mätningen.

På den kommersiella sidan är Mix Megapol ledande, med en daglig räckvidd på 6,8 procent (+0,1). Men huvudkonkurrenten ,Rix FM, närmar sig och har nu 6,2 procent (+0,3).

I Göteborg stiger P4 en halvprocentenhet till 21,6 och är nästan dubbelt så stor som den största reklamstationen, Mix Megapol, som går ned 0,3 till 11,6 procent. P1 minskar 0,3 till 16,6, medan P2 och P3 är kvar på 1,8 respektive 10,8 procent.

P4 Malmöhus går ned med 0,9 till 18,7 procent i Malmö/Lund-regionen samtidigt som P1 ökar med en halv procentenhet till 14,5. NRJ ökar en hel procentenhet och är kvar som största kommersiella station med en daglig räckvidd på 8,6 procent. Mix Megapol och Rix FM är nu exakt lika stora med 5,6 procent var.
 

- Ökat radiolyssnade i Danmark! -

För första gången sedan 90-talet ökar radiolyssnandet i Danmark, rapporterar DR.

 

Under årets första nio månader var den genomsnittliga konsumtionen av radio fyra minuter längre än under motsvarande månader förra året. Lyssningen har gått från 115 till 119 minuter. Det är en ovanligt stor ökning, enligt Dennis Christensen som är chef för DR Medieforskning.

 

En förklaring till radions ökade popularitet är att nya digitala kanaler som P2, P5, P6 Beat och P7 Mix har lockat fler lyssnare till radion.

 

”Ökningen har framförallt skett bland 20-39-åringar och i befolkningen över 60 år, och i båda de grupperna är en del av förklaringen att det lyssnas mer på digital radio” säger Dennis Christensen till DR.

 

Av DR-s digitala kanaler är det framförallt P5 och P7 Mix som har blivit populära. P5 riktar sig till en publik över 60 år och har i den senaste veckomätningen en veckoräckvidd på 10,5 procent och en marknadsandel på 5,4 procent. Marknadsandelen är högre än landets största kommersiella kanal Nova, som har en andel på 4,8 procent. P7 Mix, som är inriktad på popmusik från 60-talet och framåt, har en marknadsandel på 3,4 procent och når 13,4 procent av danskarna på veckonivå.

 


- Lyssnarsiffror för svensk radio vecka 44! -


- Mix Megapol har nu kommit igång med julmusiken på sin webbradio! -

(klicka på bilden här nedan för att komma till Mix Megapols julsida)
 
 
 - Mix Megapol gör jullåt med Electric Banana Band! -
 
Mix Megapol spelar som bekant enbart julmusik under hela december. Inför det har Gry & Anders med Vänner från morgonshowen "Äntligen morgon" gjort julsingeln "Djungeljul" tillsammans med Electric Banana Band.

”En låt med ett svängingt djungelbeat och med en klassisk Lasse Åberg-text som innehåller både allvar och humor som många kan känna igen sig i” skriver Mix Megapol i ett pressmeddelande.

Singeln släpptes tidigare nu i veckan och kommer att spelas på Mix Megapol under december... 
 
(singeln finns också att lyssna på hos Spotify)

- Julmusiken börjar tidigare i år på "Lugna Favoriter"! -

För tredje året i rad kommer MTG-stationen "Lugna Favoriter" att spela enbart julmusik under slutet av året.

 

Julformatet startar redan på fredag klockan 15.00, vilket är en vecka tidigare än förra året. Även den här gången deltar stationen i Stockholms Stads tändande av julbelysningen.

 

”Veckan därpå, lördagen den 21-a november, tänder Lugna Favoriter och Stockholms Stad julbelysningen i huvudstaden med tändingsceremoni och artistgala på Sergels torg” säger Lugna Favoriters programchef, Hasse Eriksson.

 

De senaste två åren har även "Mix Megapol" använt ett julformat månaden före jul.

 

(klicka på bilden här nedan för att komma till Lugna Favoriters hemsida)

 

 

- Lugna Favoriter tillbaka i Göteborg! -

 

Nu på måndag relanseras "Lugna Favoriter" i Göteborg. Det efter sju år utan frekvens i staden.

 

Lugna Favoriter startades första gången 2002 i Göteborg, men ersattes hösten 2008 av "Bandit Rock". Nyligen vann MTG Radio budgivningen om frekvensen 107,8 MHz och väljer nu att använda den för Lugna Favoriter.

 

”Lugna Favoriter var otroligt omtyckt av både radiolyssnarna och annonsörerna i Göteborg, men det var då viktigare för oss att bygga Bandit Rock som nätverk. När vi nu har fått en ny frekvens så faller det sig naturligt att vi relanserar Lugna” det säger Christer Modig, som är verksamhetschef för radio på MTG Sverige.

 

Fram till annandagen består Lugna Favoriters musikutbud av julmusik.

 

”Julmusiken har varit ett av Lugna Favoriters mest framgångsrika koncept, och även om andra kanaler kopierat samma idé så är jag övertygad om att Lugna kommer att stå för den bästa julstämningen” det säger Lugna Favoriters programchef Hasse Eriksson.

 

(klicka på Lugna Favoriter-bilden här nedan för att komma till deras hemsida)

 


- Nytt mediestöd kan gå till radio! -

Presstödet bör ersättas med ett mediestöd, som även ska kunna gå till andra medier. Det skriver Medieutredningen i sitt första delbetänkande ”Medieborgarna & medierna”.

 

Enligt utredningen är indelningen i traditionella medieformer som tidningar, TV och radio inte längre relevant.

 

”Därmed är det också ofrånkomligt att ett nytt mediestöd i högre grad behöver utgå från det innehåll som ska stödjas och inte från distributionsformen. I den meningen ska det nya stödet alltså vara plattformsoberoende” skriver utredningen, som föreslår att en branschutsedd nämnd ska fördela stödet enligt kvalitetskriterer på liknande sätt som idag gäller film och kulturtidskrifter.

 

Ett förslag till ett nytt mediestöd och andra ”mediepolitiska verktyg” presenteras av utredningen senast den 30 april.

 


- KU frågar ut Riksrevisionen och radiobolagen! -

Konstitutionsutskottet bjuder nu in Riksrevisionen för att berätta om myndighetens granskning av digitalradiofrågan. Även Sveriges Radio och de kommersiella radiobolagen Bauer Media och MTG bjuds in. Det beslutade KU vid ett möte tidigare nu i veckan.

 

”Tanken är att Riksrevisionen ska presentera sin rapport och sedan får radiobolagen möjlighet att kommentera den. Därefter kommer utskottets ledamöter att ställa frågor” säger KUs ordförande Andreas Norlén.

 

Tidpunkten för när Riksrevisionen och radiobolagen får komma till KU är ännu inte bestämd.

 


- Pianisten och organisten Kjell Öhman död! -

En av Sveriges mest anlitade kapellmästare och musiker, Kjell Öhman, har avlidit. Han samarbetade med rader av sångare, inte minst som kapellmästare för Allsång på Skansen under 17 år.

 

För Kjell Öhman var ingen genre främmande, men sitt hjärta hade han i jazzen och han var en virtuos på sina instrument - piano och Hammondorgel. På det senare hade han ett världsrykte, och hans starkt efterfrågade musikalitet gjorde att han kom att medverka på inte mindre än ungefär 8 000 skivinspelningar, med alltifrån Alice Babs till Ulf Lundell. Det var något slags rekord och det ledde till att han blev den förste att tilldelas Musikerförbundets pris Studioräven för ett par år sedan.

 

Annars kanske många också minns honom från 60-talsgruppen Telstar, jazzviolinisten Svend Asmussens kvartett, Öhman organ grinders och den trio som skulle bli hans sista, den med basisten Hans Backenroth och trummisen Jocke Ekberg.

 

Kjell Öhman blev 72 år.

 

Kjell Öhman var under många år kapellmästare för Allsång på Skansen (arkivbild). Foto: Carl-Johan Söder/SVT

- P5 öppnar studio i Kulturhuset! -

På tisdag inviger Sveriges Radios VD Cilla Benkö en ny studio för P5 STHLM i Kulturhuset Stadsteatern i centrala Stockholm.

 

Sändningarna inleds 16.45 och första programmet från Kulturhuset blir "Kväll i P5" med Robert Bendtlinder. Men redan från 16.00 finns P5 på plats för att möta allmänheten och göra radiointervjuer, skriver P5 STHLM på sin sajt.

 
Genom att starta sändningar från Kulturhuset vill SR komma närmare publiken.

 

”P5 STHLM har ambitionen att bli Europas mest sociala radiokanal. Det ska vi bli dels genom en utökad dialog med publiken via sociala medier, dels genom att själva finnas mycket närmare den publik vi vill ha en dialog med. Att nu börja sända från Kulturhuset Stadsteatern är ett sätt att förverkliga den ambitionen. Vi hoppas att många nya röster ska hitta till oss när vi finns på ett ställe där det är enklare att bara titta förbi” säger Cilla Benkö till P5 STHLM.

 


- Lyssnarsiffror för svensk radio vecka 43! -


- Politiker i Finland ser över Pubic Service-radion! -

En arbetsgrupp med riksdagsledamöter ska se över public service-radion i Finland.

 

Gruppen, som leds av Samlingspartiets gruppledare Arto Satonen, ska ”bedöma omfattningen av Rundradions (Yles) allmännyttiga verksamhet, hur den ska genomföras och i vilken utsträckning den ska finansieras”. Andra frågor som ska tas upp är ägarstyrningen och Yles ställning på mediemarknaden. Dessutom blir det en granskning av Yles betydelse ”med tanke på demokratin, yttrandefriheten och en diversierad och oberoende kommunikation”.

 

Den parlamentariska arbetsgruppen ska vara klar med sitt arbete 31 maj nästa år. Kommunikationsminister Anne Berner kommer att medverka i arbetsgruppens arbete.

 


RSS 2.0